Mutu, "ars" cu 5.000 €

Conducerea Fiorentinei l-a amendat pe Adrian Mutu cu 5.000 de euro in urma altercatiei pe care acesta, a avut-o in noaptea de 3 spre 4 decembrie, cu un cetatean libanez, la o petrecere VIP organizata de clubul toscan. "Briliantul" nu trebuie sa plateasca pentru ca s-a batut pur si simplu, ci pentru ca s-a batut dupa miezul noptii!
Sandro Mencucci, administratorul-delegat al Fiorentinei, a explicat foarte clar, ieri, de ce a fost amendat Adrian Mutu. “E vorba de încălcarea regulamentului de ordine interioară a clubului, care le interzice fotbaliştilor să iasă din casă în timpul nopţii, dacă nu au acordul clubului”, a spus oficialul grupării toscane. “Dacă e un fotbalist profesionist, şi e, Adrian ar fi trebuit să doarmă la ora 3 dimineaţa, nu să se bată pe holurile Hotelului «Four Seasons»”, declarase, luni, Mencucci.
Motivaţia deciziei Consiliului Director al Fiorentinei, de a-l amenda cu 5.000 de euro pe atacantul român, sună cât se poate de sec, fiind vorba de “pătarea imaginii clubului prin implicare în scandal”. Suma nu reprezintă o problemă pentru “Briliant”, care încasează anual un salariu de circa 2.000.000 de euro. În schimb, Mutu ar putea fi pus pe lista de transferuri şi ar putea ajunge, în această iarnă, la Manchester City (Anglia) sau Zenit Sankt-Petersburg (Rusia).
Ar putea juca în meciul cu AC Milan
Gazzeta dello Sport a scris, ieri, că “Adrian Mutu va fi, în proporţie de 80%, pe banca de rezerve împotriva lui AC Milan, etapa viitoare, sâmbătă, pe teren propriu”. Accidentat la genunchiul drept, “Briliantul” lipseşte de pe gazon din 4 noiembrie. El a reintrat, luni, în programul normal de pregătire a trupei lui Cesare Prandelli.
Lucescu: «Nu sunt căsătorit cu el»
Răzvan Lucescu, selecţionerul naţionalei României, s-a arătat sceptic în privinţa unei viitoare convocări a lui Adrian Mutu. “Să fiu supărat pe Mutu? Ce, suntem căsătoriţi?”, a spus selecţionerul. “Nu ştiu dacă îl mai chem. O să vedeţi la următoarele convocări. Incidentul cu acel libanez e problema Fiorentinei”, a precizat Răzvan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com