Mutu reloaded...a câta oară? "În 5 luni o să le arăt tuturor cine sunt"

Adrian Mutu este o adevărată pasăre Phoenix. Indiferent de scandalurile în care a fost implicat(şi au fost, fără îndoială, o mulţime), atacantul a avut întotdeauna forţa să urce iar în top.
Internaţionalul român a cunoscut cele mai groaznice forme ale decăderii, pentru ca apoi să revină şi să demonstreze în teren de ce supranumele dat de presa italiană, "Il Fenomeno", i se potriveşte atât de bine.

Finalul lui 2009 l-a găsit pe "Briliant" într-unul dintre cele mai negre momente ale carierei: Lucescu pare să îl fi mazilit de la naţională, accidentările îi dau bătăi de cap, iar publicaţiile din Cizmă îl pun la colţ pentru că ar fi lovit cu pumnul un libanez la o petrecere a Fiorentinei.
Mutu vrea să uite de toate necazurile pricinuite şi a plecat pentru a-şi încărca bateriile în SUA, unde îşi va petrece sărbătorile alături de Consuelo. Urmează câteva luni de foc, în care va fi nevoit să demonstreze încă o dată că este liderul Fiorentinei; dubla cu Bayern, din Ligă şi confruntările din Serie A cu Juve, Milan sau Inter îl pot determina pe selecţioner să îi dea în continuare credit.
Înainte de plecarea în State, Mutu a ţinut să le promită, atât fanilor cât şi contestatarilor, că va reveni unde îi este locul, în vârful piramidei. O va face aşa cum ştie el mai bine: subit, atunci când cu toţii îl consideram a fi la pământ, dar în stil de mare campion.
"Sunt bine acum, în următoarele cinci luni voi arăta tuturor cine este Adrian Mutu!", este promisiunea ameninţătoare a internaţionalului la plecarea din Italia, conform Sport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com