Mutu iese basma curată din scandalul cu libanezul

Adrian Mutu (30 de ani) a avut o disputa la Florenta cu un cetatean libanez, care a pretins ca a fost lovit de starul nationalei Romaniei la o petrecere organizata de clubul Fiorentina in seara de 3 spre 4 decembrie. Se pare insa ca totul se va opri aici, pentru ca nici "Briliantul" care a declarat ca a fost provocat si de aceea i-a aplicat un pumn barbatului, nici victima sa nu au depus pana acum plangere. Sergio Brogioni, jurnalist de la cotidianul “Il Firenze”, a explicat: “Deocamdată, au 90 de zile la dispoziţie pentru a se da în judecată, mai ales că şi Adrian şi-a scos certificat medico-legal. Numai că legea italiană prevede necesitatea a cel puţin 20 de zile de spitalizare pentru a se putea întocmi dosar penal. Iar libanezul are dovadă doar pentru 7 zile de îngrijiri medicale”. În plus, cel care s-a plâns că a fost bătut de fotbalistul român se pare că nici măcar nu a stat în spital, ci s-a externat la mai puţin de 24 de ore, după câteva analize de rutină, plecând spre nordul Italiei, unde domiciliază.
Şi totuşi, a fost o fată la mijloc
Libanezul, “JSM” în rapoartele Poliţiei, în vârstă de 43 de ani, era prieten cu un alt cetăţean de aceeaşi naţionalitate, om de afaceri şi unul dintre sponsorii Fiorentinei. Aşa se explică prezenţa lui la party-ul florentinilor. Conform declaraţiei unui prieten al său, care a postat pe Facebook o versiune a incidentului, “JSM” era cu o fată la hotelul “Four Seasons”, care se tot uita la Mutu. Într-adevăr, libanezul era beat, s-a luat de Mutu, ba l-a şi lovit, iar fotbalistul a ripostat.



15.000-20.000 de euro pentru înţelegere amiabilă?

Marco Veltrieri, ofiţer la Crima Organizată din Milano, a explicat că Mutu risca cel mult o lună de închisoare dacă persoana lovită i-ar fi intentat proces şi ar fi şi câştigat: “Însă, în majoritatea cazurilor de acest gen, victima primeşte doar despăgubiri, până la 15.000-20.000 de euro, şi totul se încheie amiabil”.

Face din nou pe impresarul

Mutu pare să regrete în continuare despărţirea de Chelsea, chiar dacă experienţa engleză i-ar fi putut aduce o amendă de 17.000.000 de euro. Conform presei peninsulare, Adi ar fi făcut pe impresarul şi l-ar fi sfătuit pe brazilianul Felipe Melo, acum la Juventus, dar fost coleg cu decarul naţionalei la Fiorentina, să plece în Anglia. Cele mai probabile destinaţii pentru Melo par în acest moment Manchester City şi Liverpool, dar nici varianta Chelsea nu este exclusă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com