Mutu, atacat?: "A fost în legitimă apărare"

Presa italiană a dezvăluit astăzi un incident în care a fost implicat Mutu, în seara zilei de 3 decembrie. Potrivit publicaţiei "Firenze", internaţionalul român a participat la o petrecere privată la hotelul "Four Season", care nu s-a încheiat prea bine pentru "Briliant". I-a dat un pumn unui cetăţean libanez în vârstă de 43 de ani, care a fost apoi internat de urgenţă la spitalul "Santa Maria Nuova" din Firenze. Au urmat 7 zile de spitalizare, sau asta spune certificatul medico-legal, dar Mutu declară că actul său a fost în legitimă apărare.



"Gazetta dello Sport" a mers pe firul anchetei iniţiate de poliţia italiană, care susţine varianta "Briliantului", pe baza înregistrării camerelor de supraveghere ale circuitului închis al hotelului. Poliţia a vizionat aceste casete, din care se observă că Mutu a fost acostat la un moment dat al petrecerii de respectivul libanez. Acesta, băut sau sub influenţa unor droguri, încă nu se ştie exact, l-ar fi apostrofat şi înjurat pe jucătorul român.
Potrivit reconstituirii făcute de poliţişti, individul s-a apropiat de Mutu cu intenţia de a-l lovi, iar jucătorul Fiorentinei a ripostat. "A fost legitimă apărare", au spus şi martorii, prieteni ai lui Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com