Pantaleo Corvino: Mutu nu are nicio ofertă şi nu a cerut să plece

Directorul sportiv al AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat joi că atacantul Adrian Mutu nu a cerut să plece de la gruparea toscană şi nici nu s-a primit vreo ofertă pentru serviciile jucătorului român, informează violanews.com


"Mutu este la finalul unei perioade mai dificile din cauza accidentării, însă clubul şi-a dorit mereu să ţină jucătorii care vor să rămînă. În acelaşi timp, nu există oferte, iar jucătorul nu vrea să plece", a afirmat Corvino.
Sursa citată subliniază că românul s-a antrenat normal în ultimele trei zile şi că va evolua în partida cu AC Milan, de sîmbătă, din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com