Ilie Năstase: "Mutu trebuie să-i ceară scuze selecţionerului"

Ilie Năstase este de părere că Adrian Mutu ar trebui să-i ceară scuze selecţionerului pentru comportamentul din Serbia, cînd a fugit din cantonamentul echipei naţionale.
"Ar trebui ca Mutu, cu toate că Răzvan e tînăr, să vină să-şi ceară scuze. Oamenii mai greşesc şi el a greşit. Pierde poate echipa naţională dacă nu face treaba asta şi ar trebui să-şi ceară scuze. Dacă el e cel mai bun, el trebuie să dea exemplul cel mai bun pentru ceilalţi. Asta e ceva particular la români, ne e greu să ne cerem scuze. Cît e de greu să faci asta? Pierde şi el, pierde şi echipa naţională, pierdem cu toţii, nu?", crede fostul mare tenismen.
Referitor la ultimul incident în care a fost implicat Mutu, cel cu cetăţeanul libanez, Năstase îi dă un sfat fotbalistului lui Fiorentina: să stea deoparte de probleme. "Mutu trebuie să fie atent ce face pentru că el este o persoană publică şi ar trebui să se eschiveze cînd sînt probleme din astea, să plece de acolo pentru că-i face rău. Mai ales în perioada asta care nu e o perioadă bună pentru el ar trebui să fie foarte atent", a spus Năstase în interviul acordat GSP TV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com