S-au săturat fanii Fiorentinei de Mutu?

Într-un sondaj realizat de site-ul violanews.com, muntenegreanul Jovetici este dorit în atacul echipei din Florenţa, alături de Alberto Gilardino, de către mai mulţi votanţi decât Adi Mutu.
"Briliantul" nu mai este iubit la Florenţa, la fel ca în urmă cu un an sau doi, când era comparat cu Boberto Baggio sau Gabriel Batistuta. Acest lucru nu o spunem noi, ci îl arată cifrele.



Astfel, într-un sondaj realizat de site-ul viola, în ceea ce priveşte primul 11 al formaţiei lui Cesare Prandelli, 74% dintre susţinătorii Fiorentinei l-au votat pe Jovetici, înaintea celui care l-au poreclit "Il Fenomeno", şi doar 26% dintre ei, pe atacantul român. Cel care face echipa însă, este Prandelli, un tehnician care s-a bucurat de multe succese, după golurile realizate de Mutu, atât pe vremea când antrena Parma, cât şi la gruparea toscană, şi cu siguranţă îi va da o mână de ajutor în partidele viitoare.
"Briliantul" a declarat iubire veşnică Fiorentinei, dar în cazul în care va fi trecut pe "linie moartă", cu siguranţă, va pleca în perioada de minimercato a iernii.
Mutu a fost operat la meniscul drept la data de 5 noiembrie şi va putea juca din nou într-un meci oficial, la 6 ianuarie, în deplasarea echipei sale la AC Siena, unde îl va avea ca adversar pe Paul Codrea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com