Pleca Mutu la Fiorentina?

Presa din Italia sustine ca sunt sanse mici ca Adrian sa plece de la Fiorentina, asta in primul rand pentru ca fotbalistul isi doreste sa ramana la echipa viola.

"Iata cazul de care fanii Fiorentinei sunt din ce in ce mai preocupati, si cu certitudine si Prandelli. In momentul de fata nu sunt semnale sa ne faca sa gandim la plecarea lui , dar sunt multe propuneri de la 10 milioane pana la 15 mil de euro iar Pantaleo Corvino nu ramane indiferent la aceste sume. E un lucru ce se poate face intr-un timp bun oferindu-i Fiorentinei alte alternative ( PANDEV ?). Spaletti sau Mancini il stimeaza mult pe star si au foarte multi bani sa ofere. Nu este timp de asteptat. FIORENTINA 60%, ZENIT 25% , MANCHESTER CITY 15 %", asta a scris azi firenzeviola.it.
sursa


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com