Mutu: Am fost provocat, dar nu am lovit!

Gazzetta dello Sport anunta ca Adrian Mutu era in legitima aparare atunci cand a lovit cu pumnul un cetatean libanez in timpul unei petreceri care a avut loc la hotelul Four Seasons din Florenta.
Sursa citata scrie ca politia a vizionat o inregistrare a camerelor de supraveghere ale hotelului, in care se vede ca Mutu a actionat in legitima aparare. Potrivit reconstituirii, fotbalistul roman a fost abordat de libanez, care putea sa fie in stare de ebrietate, si l-a insultat pe Adrian Mutu. Intre cei doi s-a iscat un scandal, iar jucatorul Fiorentinei a fost nevoit sa loveasca pentru a se apara.


Contactat de Sport.ro, Nicu Gheara a declarat ca Mutu a fost provocat, insa a nu a lovit. "Daca este adevarat ce s-a scris este foarte grav ce a facut Adi. Nu este normal, insa trebuie si el inteles. A trecut printr-o perioada grea, acum revine dupa o accidentare si se afla la recuperare. Am vorbit astazi cu el. Mi-a spus ca nu este adevarat asa ceva, a avut doar o discutie verbala la acest hotel. Libanezul se batuse cu altcineva, dar l-a provocat si pe Adi, insa Adi a plecat. Acea persoana avea si probleme psihice. A fost provocat, este deranjant sa ti se intample asa ceva. Eu nu cred ce se spune, el nici pe teren nu se bate. " a declarat nasul lui Mutu, Nicu Gheara, la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com