Mutu s-a impacat cu Nicu Gheara

Briliantul a facut primul pas spre reconciliere, iar nasul sau l-a sunat zilele trecute, pentru a-l intreba pe fotbalist daca il poate ajuta cu ceva in scandalul cu libanezul batut in club.
Relatia dintre vedeta echipei nationale si nasul sau a fost, de-a lungul timpului, una foarte sinuoasa. Nicu Gheara l-a ajutat foarte mult pe Adi in perioada Cocaina de la Chelsea, atunci cand fotbalistul a fost suspendat si se confrunta si cu probleme financiare. In urma cu cateva luni insa, cei doi s-au certat in direct la televizor, spunandu-si vorbe dure unul altuia si amenin-tandu-se, printre dinti, cu dezvaluiri incendiare. Noul scandal in care a fost implicat Mutu zilele trecute, acuzat ca a batut un libanez intr-un club din Florenta, a scos la iveala faptul ca fotbalistul si nasul sau sunt din nou in relatii oarecum normale. Nicu Gheara a dezvaluit ca l-a sunat pe finul sau pentru a-l intreba daca il poate ajuta cu ceva si i-a luat apararea, spunand ca Adrian a fost provocat si ca acel libanez avea probleme psihice. In fapt, jucatorul Fiorentinei este cel care a facut primul pas spre impacare, la putin timp dupa cearta de la tv, in care au recunoscut amandoi ca nu mai vorbisera de aproape un an. Acum, ei au inceput din nou sa vorbeasca la telefon, omul de afaceri iertandu-i iesirea nervoasa finului sau, pentru ca tine prea mult la el, dar si pentru ca acesta a avut puterea sa-si ceara scuze. Si chiar daca relatia lor nu mai e la fel de apropiata ca in trecut, aceasta impacare l-ar putea aduce din nou pe drumul cel bun pe Mutu, care si-a gasit mereu echilibrul atunci cand l-a avut aproape pe nasul sau.
"Am vorbit cu Mutu dupa incident. Libanezul se batuse cu altcineva, dar l-a provocat si pe Adi, care insa a plecat. Acea persoana avea si probleme psihice" - NICU GHEARA

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com