Mutu: "Sa fie ca la Liberec"

Toate privirile se îndreaptă în această seară către Dinamo, echipă care joacă ultima carte de calificare la Atena, cu Panathinaikos. Alături cu sufletul de “câini”, Adi Mutu va fi atent la confruntarea lor, le ţine pumnii strânşi şi crede într-un miracol, aşa cum a fost şi la Liberec.


“Câinii” au nevoie de o victorie la limită în care să marcheze cel puţin două goluri. Este condiţia care i-ar trimite în primăvară. Rămas cu inima alături de echipa din Ştefan cel Mare, de la Florenţa, acolo unde a intrat în programul normal al echipei, Adi Mutu crede în şansa minimă a dinamoviştilor. “Meci greu la Atena, mai ales că acolo va fi un stadion plin împotriva lui Dinamo şi ştim cu toţii cum sunt suporterii greci. Eu am încredere că se poate câştiga acolo. Dinamo a arătat şi cu alte ocazii că atunci când se concentrează poate face surprize. Eu cred într-o victorie la Atena şi în calificarea dinamoviştilor” - a declarat Adi Mutu pentru “ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com