Il vrea pe Mutu! Marica: "Sper sa picam cu Fiorentina in optimi!"

Ciprian Marica a renascut chiar in meciul decisiv cu Unirea Urziceni din Liga Campionilor iar acum asteapta alt roman in optimi. Vrea sa-si masoare fortele cu Mutu si Fiorentina, despre care spune ca este un adversar accesibil pentru Stuttgart.


"Am facut cel mai bun meci al meu din acest sezon cu Unirea. Speram sa picam cu un adversar mai slab sau aflat intr-o forma mai putin buna. Ma gandesc la Fiorentina sau Bordeaux, ar fi echipe mai accesibile. Daca jucam ca in meciul cu Unirea putem invinge pe orice echipa. Dupa meciul de ieri, antrenorul ne-a spus ca am putea castiga si Liga Campionilor, daca avem putin noroc. Aici e alta mentalitate. Noi nu ne gandim la infrangere, indiferent impotriva cui vom juca" a declarat Ciprian Marica la gsptv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com