Ioan Becali: "Mutu a fost lovit, are certificat medical! Nu a făcut decît să se apere!"

Agentul FIFA Ioan Becali a comentat incidentul în care a fost implicat Adrian Mutu, dezvăluind că atacantul român nu a făcut decît să se apere de atacul cetăţeanului libanez.


"Adrian a fost agresat de o persoană de naţionalitate străină, există o filmare în acest sens în locul în care s-a produs incidentul. Mutu nu a făcut decît să se apere, acel individ s-a luat de el. A fost agresat mai întîi verbal, apoi şi fizic. Probabil fanului i s-a părut că Adi e vedetă şi că nu vrea să vorbească cu el, de aceea s-a enervat respectivul. I s-a transmis să părăsească localul, după care a urmat acea îmbrînceală. Mutu nu e un bătăuş, nu a apucat să dea cu pumnul, are şi certificat medical din care reiese că a fost lovit. L-a ignorat atunci cînd a fost agresat verbal, însă lucrurile puteau merge mai departe dacă Adi nu lua atitudine", a spus Becali la GSP TV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com