Mutu şi-a vândut cafeneaua!

Prieteni din copilarie, Adrian Mutu (30 de ani) si Adrian Neaga (30 de ani), au devenit acum parteneri de afaceri. Starul Fiorentinei i-a vandut fostului stelist cafeneaua Parole, din Pitesti.
Adrian Mutu îşi lichidează afacerile din România. După ce clubul Pacha s-a dovedit a fi un eşec, decarul Fiorentinei a renunţat şi la Parole Cafe Expresso din Piteşti. Mutu deschisese cafeneaua in primavara acestui an impreuna cu bunii sai prieteni, Alin Mihai, Catalin Dumitraghe si Dragos Gheorghe.
A cumpărat-o Rică Neaga, cu 60.000 de euro




Deşi afacerea mergea binişor, localul fiind frecventat, printre alţii, şi de jucători precum Cristi Tănase, Cătălin Doman, Dani Coman sau fosta glorie piteşteană Jean Barbu, Mutu a decis să renunţe la cafenea, din lipsa de timp. Cumpărătorul afacerii lui Mutu a fost nimeni altul decât Rică Neaga, fostul său coechipier de la FC Argeş şi de la naţionala României. Conform surselor noastre, actualul jucător al lui Neftchi Baku ar fi plătit 60.000 de euro. De afacere se ocupă fratele lui Rică Neaga, Laurenţiu. Cafeneaua Parole va continua să comercializeze şi vinul lui Mutu, Il Dieci, băutură ce s-a vândut foarte bine. “În prezent nu mai avem Il Dieci pe stoc, dar vom încerca să aducem. Am fost foarte prins acum, că vin şi Sărbătorile, dar sperăm să vorbim cu Adi dacă vine în ţară şi să împrospătăm stocurile”, a declarat Laurenţiu pentru Libertatea.

În Italia, îi merge bine


Adrian Mutu are o serie de afaceri în Italia, alături de partenerul său Filippo Paoli. Pe lângă vinul şi uleiul de măsline Il Dieci, cei doi au şi o pensiune în Toscana, în localitatea Carmiganano, la 20 de kilometri de Florenţa. De asemenea, Mutu şi Paoli sunt implicaţi şi în comerţul cu haine, deţinând brandul Souvenir Clubbing.

Nu a jucat din cauza zăpezii

Partida dintre echipa Fiorentina, la care evoluează Adrian Mutu, şi formaţia AC Milan, programată sâmbătă, de la ora 21.45, a fost amânată din cauza căderilor masive de zăpadă. Cel mai probabil, meciul se va disputa pe 27 ianuarie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com