Bayern - Fiorentina în optimile Ligii

Bayern Munchen s-a calificat in-extremis în optimile Ligii Campionilor. Nimeni nu le mai dădea nicio şansă bavarezilor cu două etape înainte de final, când Juventus avea nevoie de un singur punct pentru a lăsa trupa germană acasă.
Bordeaux a învins-o pe 'Bătrâna Doamnă' deşi formaţia lui Blanc era deja calificată şi Bayern nu mai depindea decât de propriile forţe.



Misiunea era una extrem de grea, să învingă la Torino, dar partida a fost una la discreţia nemţilor, care au revenit de la 0-1 şi i-au adminsitrat o corecţie severă 'Bătrânei Doamne': 4-1.
Acum, în optimi, trupei lui Van Gaal îi va ieşi în cale o altă formaţie italiană: Fiorentina lui Mutu. O tragere la sorţi cum nu se putea mai bună pentru nemţi, având în vedere că din grupa capilor de serie echipa lui Prandelli pare cea mai puţin periculoasă.
Ultimele confruntări dintre cele două echipe au avut loc în sezonul 2008-2009, când cele două formaţii au fost în aceeaşi grupă în Ligă(alături de Steaua şi Lyon). Bayern a câştigat grupa, terminând fără înfrângere, în timp ce gruparea viola a luat drumul Cupei Uefa. Nemţii s-au impus atunci fără probleme pe teren propriu, scor 3-0, în timp ce pe Artemio Franchi s-a consemnat un rezultat de egalitate 1-1.
Această dispută este interesantă şi din punctul de vedere al lui Luca Toni, vârful lui Bayern întorcându-se să joace împotriva fostei formaţii. 47 de goluri în 67 de partide a înscris atacantul pentru italieni, înainte să ajungă în Bundesliga. Rămâne de văzut dacă relaţiile dintre Van Gaal şi Toni se vor normaliza, pentru moment olandezul trimiţându-l pe vârf la echipa a II-a.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com