Mutu petrece la Los Angeles

Adrian Mutu (30 de ani) va zbura în îndepărtata Californie împreună cu soţia lui, Consuelo, şi cele două fete, Adriana şi Maya, pentru un Crăciun de vis, în stil american.



Atacantul Fiorentinei va călători pentru a treia oară la Los Angeles, unde a mai fost în 2006, într-un turneu amical cu naţionala României, şi în 2007, împreună cu familia, tot de Sărbători. Până pe coasta de vest a Statelor Unite, la Los Angeles, va zbura aproximativ 12 ore şi va scăpa, astfel, de frigul de pe bătrânul continent, temperatura medie în luna decembrie în California fiind de 14 grade Celsius.
Va juca într-un meci caritabil
De fiecare dată impresionat de aspectul metropolei americane, Mutu îşi va regăsi mai mulţi prieteni şi îşi va face şi revenirea pe gazon, într-o partidă cu scopuri caritabile la care vor participa mai multe stele ale fotbalului european. “Briliantul” se va întoarce la Florenţa pe 27 decembrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com