Mutu atacat de oficialii Fiorentinei: "Trebuie tras de urechi!"

Administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Menucci, a declarat, intr-un interviu acordat Rai Tre, ca Adrian Mutu "ar trbui sa fie tras de urechi" dupa ce a fost implicat intr-un incident la o petrecere la Florenta, atunci cand a lovit un cetatean libanez, informeaza violanews.com.

"Lasand la o parte accidentarea, Mutu trebuie tras de urechi chiar daca a fost agresat, la ora trei dimineata trebuie sa se odihneasca si sa nu umble aiurea. Trebuie sa se comporte ca un sportiv, lucru pe care stie sa-l faca foarte bine", a precizat oficialul clubului din Florenta.
Cotidianul Il Firenze a anuntat, vineri, ca Mutu a lovit cu pumnul un cetatean libanez in varsta de 43 de ani, in noaptea de joi, 3 decembrie. Libanezul a ajuns la spital si a avut nevoie de sapte zile de repaus.
Adrian Mutu a sustinut ca a actionat in legitima aparare atunci cand l-a lovit pe cetatean libanez. Conform reconstituirii realizate cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere si vizionate ulterior de politie, Mutu se afla la o petrecere, in urma cu doua saptamani, in momentul in care un barbat de nationalitate libaneza, aflat in stare de ebrietate, a inceput sa il insulte.
Barbatul s-a apropiat de Mutu si l-a atacat, iar romanul a reactionat lovindu-l cu pumnul in legitima aparare.
Mutu este indisponibil de la inceputul lunii noiembrie. Atacantul roman al formatiei Fiorentina a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com