Mutu, pe picior de plecare

De mai bine de o lună, Mutu este indisponibil. Calvarul internaţionalului român poate lua sfârşit în acest weekend, când are şanse mari să revină pe teren. Impresarii lui anunţă că o ofertă bună atât pentru club, cât şi pentru el l-ar face pe Mutu să se despartă de Fiorentina.
Ioan Becali speră ca Adrian Mutu să fie apt pentru partida pe care Fiorentina o joacă, acasă, cu Milan.


“Prandelli are nevoie de el. Fiorentina nu are voie să piardă, deoarece în acest caz şi-ar diminua şansele să mai prindă unul dintre primele patru locuri. Sâmbătă voi fi în tribună pe «Artemio Franchi» pentru a vedea acest mare meci”, a spus Becali. Adrian Mutu nu duce lipsă de oferte. Presa a speculat că ar putea ajunge la Manchester City, acolo unde este dorit antrenor Jose Mourinho, cel care i-a făcut necazuri “Briliantului” la Chelsea. Nici Zenit nu şi-a luat gândul de la atacantul român. “Nu ştiu dacă Zenit poate să facă o ofertă mulţumitoare. Important este ca Mutu să fie recuperat şi să joace. În ianuarie, vom vedea dacă va pleca sau nu. Sunt multe zvonuri, dar este inutil să anticipăm ceva. Nu exclud nimic pentru perioada de transferuri”, a spus Giovani Becali.
Greşeală fără amendă
Fostul impresar a vorbit şi despre incidentul în care a fost implicat Mutu, atunci când a lovit un cetăţean de origine libaneză.
“Cred că oficialii Fiorentinei ar trebui să-l tragă de urechi, dar nu să îl amendeze. Poate a greşit că a mers la acea petrecere, dar să nu uităm că el nu avea antrenament a doua zi. Mutu a reacţionat normal. Dacă era el lovit şi ar fi trebuit să mai stea în afara gazonului încă două-trei săptămâni? Cred că s-a făcut prea multă vâlvă în jurul acestui caz”, crede Becali.
“Am revenit la programul normal al echipei şi sunt apt de joc în momentul ăsta. Nu ştiu dacă voi fi pe teren cu Milan.” - Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com