Adi Mutu, amendat şi vândut?

Bataia in care au fost implicati Adrian Mutu si un cetatean libanez, in varsta de 43 de ani, in timpul unei petreceri organizate de Fiorentina acum doua saptamani , nu le-a picat bine oficialiilor clubului italian.

Chiar dacă admit că atacantul român nu a făcut decât să riposteze la o agresiune, şefii grupării toscane nu l-au absolvit complet de vină pe “Briliant”. “Mutu a fost urecheat pentru ce a făcut. La ora 3.00 noaptea trebuia să fie în pat şi să doarmă, ca să se odihnească, aşa cum face orice sportiv care se respectă, nu să participe la petreceri”, a declarat Sandro Mencucci, administratorul-delegat al Fiorentinei. “Ştim că nu Adrian a provocat incidentul, dar asta nu înseamnă că este total nevinovat”, a continuat Mencucci.
Mai mult, conform unui post de radio italian, Mutu ar fi fost amendat de club şi pus pe lista de transferuri, putând ajunge la Zenit (Rusia) sau Manchester City (Anglia).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com