EVZ: Mutu: „L-am lovit pe libanez!”

În seara zilei de 3 decembrie, „Briliantul” a fost implicat într-o altercaţie care a avut loc în Hotelul Four Seasons din Florenţa.Adrian Mutu, fotbalistul român al echipei italiene Fiorentina, a reuşit să provoace un alt megascandal, după ieşirile în decor de dinainte şi de după meciul cu Serbia!Ediţia de ieri a cotidianului italian „Il Firenze” a dezvăluit că „Briliantul” a lovit un cetăţean libanez, la o petre cere ce a avut loc în seara zilei de 3 decembrie, la restaurantul Hotelului Four Seasons, din Florenţa. Acelaşi loc în care fotbalistul român a celebrat botezul celei de-a doua fetiţe a sa din căsătoria cu Consuelo: Maya Vega.


„În zorii unei dimineţi de vineri de decembrie, nu tot oraşul doarme: invitaţii VIP care iau parte la o petrecere la Hotelul de lux Four Seasons, din Florenţa, încă dansează. Printre multele personaje se află inclusiv Fenomenul Fiorentinei. Aproape de sfârşitul petrecerii, se formează o mulţime zgomotoasă.
În centrul ei este Mutu. Întins la pământ, un alt invitat. Cel puţin un pumn a zburat în aer, astfel încât cineva apelează ambulanţa. Poliţia a identificat doi străini: celebrul fotbalist şi un libanez care declară că a fost lovit cu pumnul în faţă.
Bărbatul în vârstă de 43 de ani ajunge la spitalul din Santa Maria Nuova, unde va fi externat după îngrijiri de şapte zile. În confuzia momentului, fiind trecut de ora 4 dimineaţa, numărul 10 al echipei viola a fost recunoscut de mulţi dintre cei prezenţi. Astfel, s-a aflat de noaptea sălbatică a boxerului Mutu”, a relatat amintitul cotidian italian.
În prezent, Adrian Mutu se află în recuperare după operaţia suferită pe 6 noiembrie la meniscul genunchiului drept.
„A fost legitimă apărare”
Adi Mutu a recunoscut incidentul, dar a precizat că a făcut asta în legitimă apărare. Conform spuselor „Briliantului”, cetăţeanul libanez a fost cel care l-a provocat.
„Eram la o petrecere organizată de conducerea clubului Fiorentina pentru a sărbători calificarea în «optimile » Ligii Campionilor. În toiul petrecerii, acel libanez a venit la mine şi m-a înjurat, a făcut totul ca să mă provoace. Nu-l cunoşteam pe individ, atunci l-am văzut pentru prima dată. Da, l-am lovit pe libanez, i-am dat un pumn, dar am fost în legitimă apărare”, a declarat Mutu.
Varianta fotbalistului este confirmată şi de poliţiştii italieni, care au urmărit înregistrările camerelor de supraveghere din local. Potrivit acestora, libanezul, aflat în stare de ebrietate, l-a agresat pe „Briliant”.
Există însă şi o variantă neoficială, conform căreia la originea scandalului s-ar fi aflat o femeie. Aceasta ar fi fost acostată de libanez, atacantul român ar fi sărit să o apere, iar de aici s-a iscat totul.
INCIDENT ASEMĂNĂTOR
Gigi Grosu îi transmite salutări „Briliantului”!
În septembrie 2006, Gigi Grosu, pe atunci chelner la un restaurant din Constanţa, a depus o plângere la Poliţie în care acuza că a fost bătut de Adrian Mutu. Conform declaraţiei reclamantului, atacantul Fiorentinei l-a chemat în camera de hotel pe care o ocupa, iar acolo, pe motiv că i-ar fi vorbit urât, l-a bătut cu o rangă înfăşurată într-un prosop.
Ulterior, Grosu şi-a retras plângerea, susţinând că s-a împăcat cu Adi Mutu. Neoficial, s-a vorbit că împăcarea a surevnit după ce chelnerul a fost recompensat cu o sumă de bani de către apropiaţii „Briliantului”.
Gigi Grosu este acum la muncă în Cipru şi afirmă că între el şi fotbalist nu mai există absolut nicio problemă.
„Îi transmit lui Adrian Mutu salutări, sănătate şi tot ceea ce îşi doreşte el. Am uitat ce s-a întâmplat acum trei ani şi sunt din nou suporterul echipei României. Nu comentez incidentul dintre Adi şi acel libanez”, a spus Grosu.
REACŢII
„Mutu a fost agresat de o persoană de naţionalitate străină. Nu a făcut decât să se apere, acea persoană s-a luat de el. A fost agresat mai întâi verbal, apoi şi fizic. Mutu nu e un bătăuş, are şi certificat medical că a fost lovit.”
Ioan Becali, fost impresar FIFA
„Din ce am auzit, libanezul se bătuse cu altcineva, dar l-a provocat şi pe Adi. El, însă, a plecat. Acea persoană avea şi probleme psihice. A fost provocat şi este deranjant să se întâmple aşa ceva. Adi nici pe teren nu se bate. El trebuia să meargă acolo cu gărzi de corp, precum fostul pugilist Lenox Lewis, care umblă cu patru matahale mai mari decât el. Şi britanicul ştie şi el să dea cu pumnul.”
Nicu Gheară, naşul lui Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com