"Cei de la Fiorentina ar trebui să îl tragă de urechi pe Mutu" Revine Il Fenomeno cu Milan?

Mutu a aproape de revenirea după operaţia din noiembrie, iar Fiorentina îl aşteapta pe Il Fenomeno pentru derby-ul cu Milan. Ioan Becali îl apară pe Mutu după ultimul scandal în care a fost implicat. Impresarul nu exclude un posibil transfer al starului la Zenit, în Rusia!
"Sper ca Mutu să fie apt pentru meciul cu Milan, deoarece Fiorentina are nevoie de el. Fiorentina nu are voie să piardă, deoarece în acest caz şi-a diminua şansele să mai prindă unul din primele patru locuri. Sâmbătă voi fi în tribună pe Artemio Franchi pentru a vedea acest mare meci", a spus Becali pentru Radio Toscana, citat de violaplanet.com


Mutu, apărat după ultimul scandal!
"Cred că oficialii Fiorentinei ar trebui să-l tragă de urechi, dar nu să îl amendeze. Poate a greşit că a mers la acea petrecere, dar să nu uităm că el nu avea antrenament a doua zi. Mutu a reacţionat normal. Dacă era el lovit şi ar fi trebuit să mai stea în afara gazonului încă 2-3 săptămâni? Cred că s-a făcut prea multă vâlvă în jurul acestui caz, mai multă decât în cazul lui Berlusconi (n.r. - premierul italian, Silvio Berlusconi, care a fost lovit de un bărbat în timpul unui miting)".
Merge Mutu după Spaletti?
"Nu ştiu dacă Zenit poate să facă o ofertă mulţumitoare. Important este ca Mutu să fie recuperat, să reînceapă să joace, iar în ianuarie vom vedea dacă va pleca sau nu. Sunt multe zvonuri, dar este inutil să anticipăm ceva. Nu exclud nimic pentru perioada de transferuri, dar acum trebuie să ne concentrăm cu toţii pe revenirea lui în teren", mai spune Giovani Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com