Mutu si scandalurile

Adrian Mutu apare in ziarul Libertatea ca fiind subiectul unuia dintre scandalurile anului 2009.
Nici Adrian Mutu nu reuşeşte să stea prea mult timp departe de scandaluri. În luna octombrie fotbalistul a fost surprins de paparazzii Libertăţii cu două domnişoare, în compania cărora a stat până la 3 dimineaţa şi a consumat băuturi alcoolice chiar după meciul ruşinos de la Belgrad, în care sârbii ne-au bătut cu 5-0.
Mai mult, după ce Cristina Ţintilă şi Alina Ghidarcea, cele două fete care i-au ţinut companie, au dezvăluit povestea în Libertatea, cele două fete au primit multe telefoane de ameninţare din partea unor autoproclamaţi prieteni ai fotbalistului.
Nici nu s-a încheiat bine scandalul din luna octombrie şi în decembrie sportivul a fost din nou protagonistul unei dispute mediatizate. De data aceasta, atacantul a fost acuzat că a lovit cu pumnul un cetăţean libanez.
"Briliantul" a declarat că a fost provocat şi de aceea i-a aplicat un pumn bărbatului. Cum nici victima n-a depus plângere, sportivul a scăpat basma curată.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com