Mutu la ruşi!

Impresarii ii cauta un megasalariu, iar Fiorentina l-ar aduce in locul lui pe Di Natale.
Relaţiile dintre Mutu şi Fiorentina s-au răcit. Deşi are contract pînă în iunie 2012 cu Viola, "Il Fenomeno" îşi pregăteşte valizele pentru un lung drum în ianuarie. Declaraţia lui Ioan Becali, "poate pleca imediat", susţine ruptura, adîncită de ultima aventură nocturnă.
"Mutu îşi caută contract în Rusia", a titrat ieri "La Repubblica" pe copertă, dezvăluind că "impresarul românului face turul echipelor ruseşti încercînd să-i obţină un megasalariu. Contactele cu Zenit, mereu cordiale, s-ar putea intensifica o dată cu instalarea lui Spalletti".
Pusă în gardă, Fiorentina are deja o variantă pentru a-l înlocui pe Mutu. "Tuttosport", ce confirmă "aerul de adio", anunţă că alesul ar fi Di Natale. Mai ales că Viola e în relaţii bune de mercato cu Udinese, după ce s-au înţeles pentru transferul lui Felipe la Florenţa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com