Mutu, certat şi de şefii Fiorentinei: "Un sportiv nu ar trebui să stea prin cluburi"

Adrian Mutu are probleme şi cu şefii Fiorentinei vizavi de viaţa sa de noapte. Atacantul român al grupării viola a fost certat de administratorul delegat, Sandro Menucci pentru faptul că se afla în club la o oră înaintată în momentul cînd a intrat în altercaţia cu cetăţeanul libanez, din urmă cu cîteva zile.

"Chiar dacă este accidentat şi nu intră în calculele antrenorului Prandelli, tot ar trebui să-l trag de urechi pe Adrian. Înţeleg că el a fost cel atacat, însă chiar şi aşa, nu avea ce să caute în club la acea oră, 3 dimineaţa. Un sportiv ar trebui să ştie să se menajeze", a spus Mencucci.
Adrian Mutu a fost implicat joi noapte într-o altercaţie cu un cetăţean libanez într-un club din Florenţa. "Briliantul" s-a justificat ulterior spunînd că a lovit în legitimă apărare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com