Mutu anunță că se va cuminți: "Vreau să demonstrez pe teren cine sînt"

Adrian Mutu a plecat ieri spre Los Angeles, unde isi va petrece sarbatorile de iarna, alaturi de familia sa. Totusi, "Briliantul" se gandeste deja la a doua parte a sezonului si anunta ca va redeveni jucatorul decisiv al Fiorentinei.

După un an plin de scandaluri atît la Fiorentina cît și la echipa națională, "Il Fenomeno" vrea să demonstreze de ce este în stare pe terenul de joc. "Acum mă simt foarte bine, iar în aceste ultime cinci luni ale sezonului vreau să le arăt tuturor cine este jucătorul Adrian Mutu", a spus decarul Fiorentinei la plecarea spre Los Angeles.
Interzis la naționala lui Razvan Lucescu, Adrian Mutu a continuat seria scandalurilor și în Italia. El a fost implicat într-o altercaţie cu un cetăţean libanez într-un club din Florenţa, "Briliantul" s-a justificat ulterior spunînd că a lovit în legitimă

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com