Răzvan Lucescu nu îi răspunde lui Mutu la SMS

„Războiul rece” dintre selecţioner şi atacantul de la Fiorentina nu s-a stins.
Naţionala de fotbal a României a prins roşu în obraji odată cu victoria de la Varşovia, 1-0 cu Polonia. Meciul amical de sâmbătă a dezamăgit însă crunt, duelul fiind un dans încremenit între polonezi şi români.


Tricolorii au bătut o echipă care este deja la Europenele din 2012, acolo unde visăm să ajungem (leşii şi-au procurat bilete având avantajul că tocmai ei le „tipăresc”, în calitate de coorganizatori, şi nu pentru că ar fi răzbit în vreo campanie de calificare).
Partida a arătat iarăşi că trebuie să fii mai naţionalist decât Vadim şi Funar laolaltă ca să-ţi încredinţezi atenţia unui meci în care joacă naţionala României. În prima partidă post-Mutu, tricolorii au evoluat la fel de inexpresiv şi de chinuit ca şi până acum.
După acest joc, prima reprezentativă a intrat în vacanţă cu aceeaşi mare dilemă: e mai bine cu sau fără Mutu la lot? Până pe 3 martie, ziua „amicalului” cu Israel, de pe teren propriu, naţionala va hiberna, iar singurul care râde este Răzvan Lucescu.
Selecţionerul şi-a câştigat, sâmbătă, câteva luni de linişte în disputa pe care o duce cu preşedinţii de cluburi (Adrian Mititelu, Marian Iancu, Gigi Becali şi Cristi Borcea).
Presiuni din toate părţile
Numai că şi meciul cu Polonia a fost folosit de contestatarii lui Răzvan Lucescu să readucă în discuţie subiectul Mutu. Cornel Dinu, fostul antrenor al „Briliantului”, a sărit primul în sprijinul piteşteanului.
„Mutu nu trebuie să lipsească de la lot”, a susţinut „Procurorul”, imediat după meciul de la Varşovia, într-o declaraţie acordată pentru EVZ. Şi Mircea Lucescu pune presiune pe fiul său. „Sunt convins că Răzvan se mai gândeşte la problema asta, dar depinde de Mutu dacă se va schimba.
Răzvan nu va renunţa niciodată la jucătorii mari”, şi-a dat cu părerea, la „Fanatik Show”, tatăl selecţionerului. De asemenea, şi impresarii fac lobby, interesaţi, pentru readucerea lui Mutu la lotul naţional.
Numai că selecţionerul nu dă semne că şi-ar fi schimbat punctul de vedere faţă de Mutu şi, la partida cu Israel, îl va ignora pe star, chiar dacă el va fi refăcut între timp din punct de vedere fizic. Între antrenor şi jucător nu există dialog în acest moment. Tehnicianul continuă să nu-i răspundă jucătorului la apelurile telefonice şi nici la mesaje.
"Dacă nu va fi convocat de la primele meciuri din preliminarii, Mutu nu va mai veni la lot. Nu poţi să-l chemi doar când ai chef. Nu va sta pe la porţile federaţiei ca să fie primit.",
Victor Becali, impresarul lui Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com