A cerut saună!

"Briliantul" este bănuit de federali că fusese la chef şi băuse chiar şi înaintea reunirii pentru meciul cu Franţa. "Cam mirosea cînd a venit", spun apropiaţi ai "tricolorilor".
Selecţionerul nu l-a exclus pe Mutu la primul impuls. Conflictul izbucnit înainte şi după meciul cu Serbia a fost doar vîrful aisbergului. Potrivit unor surse federale, Mutu l-a dezamăgit pe Răzvan încă de prima dată cînd Mutu s-a prezentat la lot sub comanda lui noului selecţioner, pentru partida cu Franţa. Obosit, deşi fusese rezervă!
"Mutu venise la lot hotărît să joace împotriva Franţei, chiar dacă avea probleme musculare. N-a ieşit însă la antrenamentul din prima zi, cerînd să facă saună şi masaj. Era foarte obosit. Se vedea pe faţa lui că petrecuse toată noaptea şi, probabil, că avea nevoie să scoată şpriţul din el. Chiar mirosea a băutură. Răzvan s-a supărat, mai ales că în week-end fusese doar rezervă şi nu jucase deloc la Fiorentina", au dezvăluit surse credibile.
Trimis la ture
Tensiunile au crescut pe parcurs. Mutu a ieşit a doua zi pregătit de antremanent cu lotul, încălţat în ghete cu crampoane, dar Răzvan l-a trimis la ture spre nemulţumirea vedetei Fiorentinei. Medicul Pompiliu Popescu i-a spus că e mai bine să nu forţeze. "Răzvane, fac ce zice doctorul?" a întrebat tare Mutu. "Da, da", a venit răspunsul.
"Şi-a făcut de cap la Paris"
A treia zi, Mutu a fost declarat inapt după o şedinţă desfăşurată în spatele porţilor închise. Pentru a arăta lumii că-l interesează unitatea de grup, "Briliantul" a făcut totuşi deplasarea în Franţa. "N-a avut treabă cu noi, cu programul lotului. Şi-a făcut de cap prin Paris", s-au plîns unii jucători de atitudinea lui Mutu. "Briliantul" a fost totuşi la meciul de pe Stade de France, unde a stat în preajma băncii de rezerve cam o oră, după care a urcat şi s-a pierdut printre rînduri, în tribuna.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com