Mutu, în "gaşca" lui Prandelli

Oamenii cu care a colaborat Cesare Prandelli nu rămân doar simple episoade în cariera sa. Antrenorul şi-a adus la Florenţa nu mai puţin de zece dintre persoanele de încredere din perioada Parma, inclusiv pe Adi Mutu.



Jumătate dintre aceştia reprezintă stafful tehnic, cealaltă sunt jucătorii cu care s-a înţeles de minune şi pe care i-a dorit şi la Florenţa. Primele două nume la acest capitol sunt Mutu şi Frey, urmaţi de Gilardino, Donadel şi Marchionni. Prandelli recunoaşte că Parma a fost o etapă importantă şi că a ţinut morţiş să îi aibă pe Mutu şi Frey: "Ştiu că pentru cei de la Parma poate să pară puţin frustrant faptul că m-au urmat atâţia dintre cei cu care am lucrat acolo, însă mi-a plăcut întotdeauna să păstrez, pe cât posibil, colaborările fructuoase".
Multe dintre explicaţiile succesului lui Prandelli, acum un candidat la naţionala Italiei, vin şi din felul său de a fi deschis faţă de toată lumea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com