"Sunt convins că Mutu va redeveni cel pe care îl ştim" Îl convinge şi pe Lucescu jr?

Mutu a fost operat şi va lipsi o perioadă de pe teren. Victor Becali are încredere însă în Il Fenomeno şi spune că va reveni la forma de altădată. Impresarul a declarat că atacantul este fundamental pentru Fiorentina. Îl convinge Mutu şi pe Răzvan Lucescu?
"Mutu se simte bine şi depune maximum de efort în timpul recuperării: sunt sigur că în curând Adrian va redeveni cel care îl ştim", a spus Victor Becali intr-un interviu pentru firenzeviola.it
Mutu, fundamental pentru Fiorentina!
"Este un jucător fundamental pentru AC Fiorentina. Era o partidă de Liga Campionilor, deci extrem de importantă pentru echipă. Aportul său pe teren era importat şi s-a văzut asta" , a completat Victor Becali.
Întrebat dacă gruparea din Florenţa va încerca, în perioada de mercato de iarnă, să transfere jucători pe postul pe care evoluează Mutu, Victor Becali a răspuns:
"Este încă prea devreme să vorbim de transferuri. În orice caz dacă AC Fiorentina va trece de faza grupelor şi va continua în Liga Campionilor, ar putea avea nevoie de întăriri".
Adrian Mutu a fost supus unei intervenţii chirugicale, vineri, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept şi, conform clubului AC Fiorentina, va necesita o perioadă de recuperare de aproximativ 2-3 săptămâni. În aprilie, Mutu a fost operat pentru o leziune a meniscului extern stâng.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com