Şi românii pot cumpăra bijuteriile Consuelei

Sotia internationalui Adrian Mutu (30 de ani), Consuelo (32 de ani), ales sa-si promoveze si sa-si vanda colectia de bijuterii prin intermediul internetului. Desi se bucura de un real succes in afacerea sa, sotia fotbalistului s-a gandit si la romani, oferindu-le acestora posibilitatea de a achizitoina pretioasele piese chiar in lei!
În urmă cu doar câţiva ani, Consuelo Mutu împreună cu prietena sa, Magdalena Ruxandra, obişnuiau să-şi creeze bijuterii numai din dorinţa de a avea modele unice. Mai târziu, observând cât de apreciate au fost inelele şi lănţişoarele lor, cele două s-au gândit să transforme această pasiune într-o afacere. Astfel, la sfârşitul lunii mai, au lansat pe piaţă catalogul de bijuterii Mussero, de al cărui concept s-a ocupat acelaşi grafician ca şi în cazul bijuteriilor Gucci. Pasul următor a fost să-şi creeze un site, pentru a-şi promova şi a-şi vinde colecţia, www.mussero.com. Acestea s-au gândit însă şi la compatrioţii noştri, oferindu-le posibilitatea de a cumpăra bijuterii chiar în lei, accesând site-ul www.luisaviaroma.com.
Cea mai ieftină piesă costă 750 €
Bijuteriile Mussero sunt realizate din aur de 18 carate şi pietre preţioase sau semipreţioase, diamante, safire, topaze, morganite, aquarium sau ametiste. Acesta este şi motivul pentru care cea mai ieftină piesă costă 750 de euro, aproximativ 3.225 de lei, iar cea mai scumpă, 13.000 euro, circa 55.900 de lei. Cele două femei şi-au imprimat buzele pe fiecare piesă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com