Lăcătuş: "Mutu şi Săpunaru nu pot fi înlocuiţi"

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a comentat scandalurile din ultimul timp de la naţională, care i-a implicat pe Cristi Săpunaru şi pe Adrian Mutu, spunînd că cei doi ar fi trebuit să primească o a doua şansă. Totuşi, Lăcătuş nu a contestat decizia selecţionerului Răzvan Lucescu şi şi-a exprimat susţinerea faţă de acesta


"Nu cred că soluţia de a renunţa la cîţiva jucători exponenţiali ai echipei naţionale doar pentru cîteva escapade poate să salveze situaţia fotbalului românesc. Mutu şi Săpunaru sînt imposibil de înlocuit în acest moment, dar asta este problema selecţionerului. Dacă aşa gîndeşte, trebuie să-i fie respectate deciziile. Eu nu cred că Săpunaru s-ar fi îmbătat, pentru că nici măcar nu avea timpul să o facă! Nu comentez despre incidentul cu ziaristul acela pentru că nu ştiu sigur ce s-a întîmplat acolo!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com