Mutu contraatacă

În cazul în care nu va mai fi convocat o perioadă de Răzvan Lucescu, „Briliantul“ va renunţa singur la echipa naţională şi va refuza o eventuală selecţie. Chiar dacă jucătorul Fiorentinei este accidentat, selecţionerul nu intenţiona să-l cheme la lot pe Mutu, pentru a-l pedepsi astfel pentru escapadele sale.


Tricolorii vor juca sâmbătă, la Varşovia, fără „decarul” Adi Mutu, lăsat de Lucescu jr în afara lotului. Fotbalistul Fiorentinei a fost operat săptămâna trecută, dar, chiar şi dacă n-ar fi avut probleme medicale, tot nu s-ar fi aflat pe lista selecţionerului. Ioan Becali a lansat ieri un avertisment pentru FRF şi selecţioner. Concret, impresarul fotbalistului dezvăluie că este posibil ca în viitor atacantul să nu mai vrea să vină la naţională, dacă va fi trecut pe linie moartă o anumită perioadă de timp.
„Cei de la federaţie ar trebui să se gândească foarte bine la situaţia lui Mutu. Să nu cumva să se ajungă să avem nevoie de el, să se apeleze la el la un moment dat, pentru că este foarte posibil ca atunci Mutu să ne refuze”, a spus la Telesport fostul impresar.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com