Mutu: "Sunt extrem de fericit pentru calificare! Nu joc cu Inter!"

Adrian Mutu a inceput antrenamentele dupa operatia de la genunchi, insa nu va putea sa joace in derby-ul cu Inter de duminica.


Atacantul Fiorentinei ne-a declarat ca este extrem de fericit pentru calificarea in primavara europeana in detrimentul lui Liverpool si ca spera sa se recupereze cat mai rapid pentru a reveni pe teren.
"Sunt extrem de fericit pentru ca ne-am calificat in primavara Ligii. Mai am pana ma recuperez suta la suta, nu cred ca voi juca cu Inter" a declarat Mutu pentru www.sport.ro.
Antrenorul Cesare Prandelli a declarat dupa meciul cu Lyon din Liga Campionilor ca Mutu s-a antrenat, insa a facut-o usor si nu va putea juca cu Inter in campionat."Imi doresc sa-i putem recupera pe Jovetici si Gamberini pentru meciul cu Inter. Nu stiu daca Mutu s-a antrenat normal, cred ca a facut asta doar pentru televizuni. Totusi, astazi (n.r. - marti) jucatorul roman a sustinut un antrenament usor. Starea sa de sanatate este un pic mai buna, dar la meciul de duminica va fi imposibil sa joace", a precizat Prandelli.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com