Dica: "Nationala nu exista fara Mutu"!

Intr-un interviu acordat ziarului Fanatik, Nicolae Dica a vorbit si despre Mutu:
Esti de acord cu decizia lui Razvan Lucescu de a nu-l mai convoca pe Mutu?
- Este alegerea domnului Razvan Lucescu, nu o pot comenta.

Dar vezi nationala fara Mutu in acest moment?
- Mutu si Chivu sunt cei mai importanti jucatori ai echipei nationale. Ei nu trebuie sa lipseasca. Acum nu exista nationala Romaniei fara Mutu. Am citit si eu ce a facut Mutu, ca a fost fotografiat cu nu stiu cate zile inainte de meciul cu Serbia la restaurant, in compania unor fete. Cred ca era o problema daca isi pierdea nopatea de joi, cu doua zile inainte de partida. Asa...Ce a facut asa de rau?

N-a pierdut noaptea de joi, dar ai vazut cum s-a jucat la Belgrad, 0-5 cu Serbia, si la Paris, 1-1 cu Franta.
- Am vazut ambele meciuri si nu putem face comparatii ca niste chibiti. Noi nu stim amanunte din interior, dar referitor la ce am vazut pe teren, pot spune ca nu a fost Mutu cel mai slab jucator de pe teren cu Serbia. Pe de alta parte, si Mutu e om, si asa cum are zile destule in care-i iese totul, are si cateva meciuri in care evolueaza mai slab. E normal pana la urma.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com