Adrian Mutu:" Ma bucur ca nationala a batut"

Recuperarea lui Adrian Mutu decurge în condiţii excelente şi aproape sigur tehnicianul Cesare Prandelli va apela la serviciile românului în meciul Fiorentinei din weekend, de la Milano, cu Internazionale. „Briliantul” nu vrea încă să facă vreun anunţ legat de echipa naţională.


După scandalul în care a fost personaj principal înainte şi după ruşinosul meci al naţionalei de la Belgrad, presa s-a întrecut în speculaţii pe marginea viitorului lui Adrian Mutu în echipamentul tricolor. El tace în continuare, nevrând să mai facă declaraţii pe marginea echipei antrenate de Răzvan Lucescu. Surse apropiate jucătorului de la Fiorentina susţin că acesta aşteaptă în continuare o nouă convocare la naţională. Totuşi, selecţionerul nu lasă să se întrevadă o împăcare, chiar dacă părerea majorităţii este că „decarul” de la Firenze trebuie să fie în continuare şi „decarul” naţionalei. Aceleaşi surse din anturajul jucătorului mai afirmă că dacă va fi sărit din schemă la următoarea acţiune a „tricolorilor”, programată anul viitor, atunci Mutu va anunţa oficial că renunţă la echipa naţională. Într-un scurt interviu acordat „ring”, Mutu a evitat să facă prea multe declaraţii.

Ce faci, Adi, cum eşti după accidentare?
Bine, mersi de întrebare, recuperarea decurge foarte bine şi cred că la meciul cu Inter voi fi apt de joc.
Joci?
Asta depinde de antrenor...
Naţionala a mai avut un meci, sâmbătă, cu Polonia...
Aşa, şi?!
L-ai văzut?
Nu, şi nici nu vreau să fac vreo declaraţie.
Nu cred că nu l-ai văzut.
Bine, l-am văzut! Mă bucur că naţionala a bătut!
Cum ţi s-a părut jocul?
Atât am avut de declarat. Nu vreau să mai spun nimic.
Aştepţi o nouă convocare?
O să vedeţi în curând ce aştept.
De ce n-o faci acum?
Atât am avut de spus...

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com