Mircea Lucescu: "Răzvan se gîndeşte la Mutu!"

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a dezvăluit aseară că Răzvan nu a renunţat definitiv să-l mai convoace pe Adrian Mutu.
"Sînt convins că Răzvan se mai gîndeşte la problema asta, dar depinde de Mutu dacă se va schimba şi va înţelege că a fi un jucător mare înseamnă să te pui în slujba celorlalţi jucători. Răzvan nu va renunţa niciodată la jucătorii mari!", a spus tatăl selecţionerului la Fanatik Show.
Mutu transmite mesaje către Lucescu junior prin intermediul impresarilor săi. "Dacă nu va fi convocat de la primele meciuri din preliminariile Euro 2012, Mutu nu va mai veni la lot. Nu poţi să-l chemi cînd ai chef. El şi-a manifestat dorinţa de a juca, dar dacă nu va fi chemat, în nici un caz nu va sta pe la porţile federaţiei să fie primit", a precizat Victor Becali.
Revenirea "Briliantului" este susţinută şi de Anghel Iordănescu: "România mai are nevoie de Mutu! Chiar dacă mai cade în ispită, e un fotbalist care face diferenţa. Trebuie să ştim să-l apropiem, să nu-l lăsăm în afara "naţionalei".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com