Selecţionerul Mutu

Fostul tehnician al "Briliantului" de la Verona, Alberto Malesani, crede că Adrian va ajunge antrenorul României. Ienei: "Ar trebui să fie un bun psiholog".

Alberto Malesani, cu care Mutu a lucrat la Verona, ştie cum va arăta cariera românului, după ce vîrful Fiorentinei se va retrage din activitatea de fotbalist: "Pun pariu că viitorul lui e de selecţioner al României!".
Şi o întîmplare, prezentată în presa italiană: "Capello nu prea se înţelegea cu Adrian la Juventus. I-am spus că nu e o persoană delăsătoare şi că ţine un jurnal în care îşi notează fiecare antrenament, pentru că vrea să devină un bun tehnician!".
A cerut DVD-uri la "naţională"
Gabi Boldici, unul dintre foştii secunzi ai lui Piţurcă la reprezentativă, a dezvăluit un alt episod petrecut înaintea partidei cu Olanda, din preliminariile Euro 2008, 1-0 pentru "tricolori" la Constanţa.
"Mutu ne-a cerut DVD-uri ca să analizeze şi singur, în cameră, jocul adversarilor. Era foarte interesant de amănunte legate de ei", si-a amintit Boldici.



"Am încredere în Adi"
Şi Mircea Rădulescu, directorul şcolii federale de antrenori, e de părere că atacantul de 31 de ani poate deveni un tehnician de succes: "Mutu are bagajul necesar pentru a ajunge pe banca tehnică, mai ales că a evoluat la cel mai înalt nivel, în Italia şi la echipa naţională".
Emeric Ienei nuanţează însă: "Degeaba îşi notează el tot ce se întîmplă la Fiorentina, fiindcă realitatea de la noi e cu totul alta. Nu e de ajuns să ai cunoştinţe, îţi mai trebuie şi alte calităţi, e obligatoriu să fii un bun psiholog. Eu am încredere însă în Adrian".
"Am destule modele de antrenori, mai ales din generaţia tînără: Dan Petrescu, Olăroiu, Răzvan Lucescu. Aş vrea să ajung ca ei!"Adrian Mutu, iunie 2009
"Malesani i-a fost ca un părinte fiului meu. Într-adevăr, Adi e foarte atent la fiecare antrenor cu care lucrează şi îi place să adune ce-i mai bun de la fiecare"Spiridon Mutu, tatăl lui Adrian

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com