"Nu ne afectează absenţa lui Mutu de la naţională!"

Conflictul Răzvan Lucescu - Adi Mutu s-a extins. Faptul că naţionala (şi aşa săracă în vedete) va fi văduvită de cel mai important fotbalist al său prin decizia antrenorului de a nu-l mai convoca i-a plasat pe sponsorii tricolorilor pe poziţii opuse. Grant McKenzie (foto, jos), vicepreşedinte de marketing la Ursus (sponsor principal al României), îl laudă pe Răzvan Lucescu şi spune că excluderea lui Mutu nu-l deranjează. Zilele trecute, Constantin Stroe (vicepreşedinte la Dacia, un alt sponsor al tricolorilor) ceruse însă, prin intermediul Evenimentului zilei, ca "Briliantul" să fie convocat din nou, acuzându-l pe Răzvan că e prea orgolios.


-Domnule McKenzie, cât are de suferit Ursus de pe urma neconvocării lui Mutu?
-Noi susţinem naţionala. Dar antrenorul e singurul care decide cine joacă. Noi nu încercăm să influenţăm asta. Noi sponsorizăm echipa şi nu pe un jucător sau altul. Există cazuri când sponsorii au şi contracte individuale, dar nu e cazul nostru. Nu mă aştept ca lipsa lui Mutu de la naţională să ne afecteze imaginea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com