Mutu îşi serbează mama!

Aflat in recuperare dupa operatia suferita in urma cu doua saptamani la genunchiul drept,Adrian Mutu (30 de ani) a avut suficient timp la dispozitie pentru a organiza la Florenta o petrecere in cinstea mamei sale, Rodica.Aceasta implineste astazi 58 de ani.
Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, are petrecere mare, astăzi, la Florenţa. Fotbalistul de 30 de ani, aflat în recuperare după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul piciorului drept, a ţinut neapărat să sărbătorească aşa cum se cuvine a 58-a zi de naştere a mamei sale, care se află în Italia de două săptămâni.Pentru aceasta, “Briliantul” a jucat rolul unui veritabil maestru de ceremonii, ocupându-se de absolut toate detaliile organizatorice: a închiriat un restaurant luxos în centrul Florenţei, a întocmit lista invitaţilor, a stabilit meniul, din care nu putea lipsi deja celebrul său vin, Il Dieci di Mutu, şi a alergat după cadouri, printre care se numără şi bijuteriile.
La petrecerea din această seară nu va fi prezent şi tatăl jucătorului, Spiridon Mutu (58 de ani), nevoit să-şi anuleze deplasarea la Florenţa din cauza unor treburi a căror rezolvare nu permitea amânare. Nu vor lipsi, în schimb, soţia lui Adi, Consuelo (32 de ani), cele două fetiţe, Maya-Vega (2 ani) şi Adriana-Lea (3 ani), şi sora "Briliantului" , Laura (34 de ani).
Va juca împotriva lui Chivu
Pentru că recuperarea fizică decurge foarte bine, Adrian Mutu are şanse mari să joace din nou pentru Fiorentina pe 29 noiembrie, când formaţia sa va întâlni Inter Milano, echipa lui Cristi Chivu .Presa italiană susţine că “Briliantul” ar putea intra câteva minute şi împotriva lui Lyon, în Liga Campionilor, partidă programată pe 24 noiembrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com