Sa fie sentimental cu sotia in pat, nu la nationala!

Vicepresedintele lui Dinamo crede ca selectionerul ar trebui sa isi schimbe radical criteriile dupa care face convocarile daca doreste sa califice Romania la urmatorul turneu final.


Scandalurile de la nationala nu l-au lasat indiferent pe actionarul dinamovist Vasile Turcu, care considera ca Lucescu Jr. ar trebui sa fie mai putin aspru. Avem si noi doua-trei valori si nici pe alea nu le respectam. Se insala amarnic daca el crede ca nu mai are nevoie de Mutu. Doar el, Chivu si Lobont au demonstrat ceva la nivel international. Pe vremea lui Hagi si Popescu erau jucatori extraordinari pe toate posturile, acum sunt cativa si tocmai pe aia ii excludem. S-a facut prea mare caz pe spritul lui Mutu cu Adrian Cristea. Toate geniile, toti marii scriitori sau pictori mai beau cate un pahar. Degeaba fotbalistul e frumos, e cuminte si se culca de la opt seara, daca pe gazon nu stie sa faca nimic cu varza. Si cu Sapunaru eu cred ca s-a exagerat, a spus Turcu. Investitorul cainilor si-a continuat apoi tirul: Eu il stimez pe Razvan ca antrenor, dar vreau sa ii transmit ca nu va face niciodata performante cu sentimentalisme. Poti sa fi sentimental cu familia sau in pat cu sotia, dar nu la nationala. Cu fotbalisti ca Maftei nu ai cum sa ai rezultate. Nu poti sa convoci un jucator doar pentru ca nu ti-a iesit din vorba la echipa de club. Il tot aduce pe baiatul ala cu nume comunist... Roman Brasov. Nu am nimic cu el, dar deocamdata nu are valoare pentru acel nivel. Daca renunti la cei mai buni, vino si demonstreaza cu altii. Razvan nu a demonstrat insa nimic bun pana acum la nationala cu cei pe care i-a chemat, a declarat Turcu pentru Cancan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com