Mutu revine pe 29 noiembrie

Atacantul Fiorentinei, accidentat la genunchi în meciul din Champions League cu Debrecen, va juca din nou pentru echipa viola, el urmând să reintre în meciul de pe San Siro, contra Interului lui Chivu.


Deşi sunt şanse ca Adrian Mutu să fie recuperat până la jocul cu Lyon din 24 noiembrie, italienii îl dau ca sigur apt de joc pentru meciul din Serie A contra Interului lui Chivu. Meciul Inter- Fiorentina se va disputa pe 29 noiembrie, Briliantul având şanse optime de a fi pe teren.
Mutu s-a accidentat la genunchiul drept pe 4 noiembrie, într-un meci din Champions League disputat împotriva ungurilord e la Debrecen. Pe 6 noiembrie a fost operat, iar la 48 de ore de la intervenţia chirurgicală a reluat antrenamentele. Perioada de recuperare este de 21 de zile, existând şanse să-l vedem din nou pe teren cu câteva zile mai devreme.
Mutu a marcat în acest sezon pentru Fiorentina un singur gol în Serie A şi trei în Champions League.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com