Ioan Becali crede ca Mutu va mai fi convocat

Fostul impresar Ioan Becali a afirmat că neconvocarea lui Adrian Mutu la reprezentativa României pentru amicalul cu Polonia nu înseamnă că acesta nu va mai fi alături de tricolori. El trebuie să îşi facă datoria la Fiorentina şi viitorul va spune dacă „Briliantul” va mai fi sau nu convocat de Răzvan Lucescu.


"Mutu nu a fost convocat pentru partida cu Polonia, dar vom vedea ce va fi în continuare. El va trebui să joace pentru Fiorentina şi să înscrie goluri. Acest lucru este cel mai important”, a spus Becali. În privinţa amenzii pe care atacantul român ar trebui să o plătească clubului Chelsea Londra, fostul impresar a afirmat: "Muncim la acest caz şi sperăm că la începutul anului viitor se va da o decizie definitivă”. Becali a vorbit şi despe viitorul lui Mutu: "Adrian se simte foarte bine la Florenţa, dar vom vedea ce este mai bine pentru el şi pentru club. Mutu va împlini 31 de ani în ianuarie şi vom vedea ce propuneri de transfer vor exista pentru el. Vârsta şi banii pot aduce diverse schimbări”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com