L-au tăiat pe Mutu!



Accidentat miercuri seară, în meciul cu Debrecen, din Liga Campionilor, Adrian Mutu (30 de ani) a fost operat ieri după-amiază la meniscul genunchiului drept. Atacantul Fiorentinei va sta aproximativ o lună “pe bară”, cel mai probabil urmând să revină pe teren la meciul cu Atalanta de pe 6 decembrie.
Adrian Mutu are din nou probleme. Exact în momentul în care părea că a revenit în formă, decarul Fiorentinei fiind lăudat de presa italiană pentru prestaţia din meciul cu Debrecen din Liga Campionilor, unde a reuşit un gol şi a fost în prim-planul mai multor faze ofensive, Mutu a suferit o accidentare care îl va scoate din nou din circuit pentru o lună. Internaţionalul român are probleme din cauza unei leziuni a ligamentului median de la meniscul genunchiului drept. Ieri, “Briliantul” a suferit o artroscopie la o clinică din Florenţa. Mutu va sta cel puţin trei săptămâni “pe bară”, urmând să rateze partidele cu Udinese şi Parma, din campionat, şi meciul cu Lyon din Liga Campionilor.

Medicul naţionalei italiene, Enrico Castellacci, a declarat pentru site-ul violanews.com că la accidentările de genul celei suferite de Mutu e nevoie de o lună de repaus.

Oficialii grupării viola speră însă să îl recupereze pe Mutu până la meciul cu Inter de pe 29 noiembrie, însă cel mai probabil jucătorul român va fi pe teren abia la meciul cu Atalanta, de pe 6 decembrie.

Imediat cum a aflat că băiatul ei va fi operat, Rodica Mutu a plecat de urgenţă în Italia, pentru a-l încuraja pe Adi şi pentru a fi alături de familia “Briliantului”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com