Fiorentina în "optimi"

Fiorentina trece în premieră de faza grupelor, în dauna lui Liverpool, care coboară în Europa League.


Adi Mutu n-a putut-o ajuta aseară pe Fiorentina, fiind încă în recuperare după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul drept. Dar a savurat din tribună victoria alor săi în faţa Lyonului (1-0), succes care le parafează încă de pe acum calificarea în "optimi".
Triumful formaţiei Viola, aflată la cea dintîi prezenţă între primele 16 formaţii ale Europei, o expediază pe Liverpool în Europa League. Echipa lui Rafa Benitez n-a lăsat să-i scape victoria la Debrecen. N'Gog a deschis scorul repede, "cormoranii" au început să spere, dar în minutul 28 a venit vestea proastă de la Florenţa: marcase Vargas, din penalty. Şi aşa a rămas pînă la final.
Practic, în ultima etapă, duelul Liverpool - Fiorentina va avea miză doar pentru italieni, care trag la locul întîi. Chiar dacă ar egala-o la puncte pe Lyon, "cormoranii" stau prost în meciurile directe, principalul criteriu de departajare: 1-2 şi 1-1.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com