Revine Mutu după numai 3 săptămîni? Atacantul se antrenează deja!

După ce şi-a asigurat punctele necesare calificării în optimile de finală ale Ligii Campionilor la finalul partidei cu Lyon, Fiorentina are un nou duel de gală în weekend.


Un rezultat pozitiv în confruntarea cu Inter, campioana la zi şi liderul din Serie A, este următorul obiectiv pe care Cesare Prandelli şi-l doreşte îndeplinit. Pentru derby-ul de pe Meazza, tehnicianul italian nu va putea conta pe Donadel, suspendat, dar se bazează din nou pe Gamberini şi Jovetici. Surpriza ar putea veni din partea românului Adrian Mutu, care marţi a efectuat un antrenament uşor pe Artemio Franchi.
Aşa cum Giovani Becali anunţase încă de la începutul lunii, recuperarea atacantului în urma operaţiei suferite la meniscul genunchiului drept decurge foarte bine şi Mutu ar putea forţa pentru a fi pe teren în confruntarea cu prima sa echipă din Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com