Naţionala, de nepreţuit? Nota de plată a lui Mutu!

Intrat în vigoare la începutul acestei săptămâni, regulamentul tricolorilor se întinde pe cinci pagini, e semnat de selecţionerul Lucescu şi de căpitanul Chivu şi l-ar băga în datorii şi mai mari pe Adrian Mutu.
Denumit "Reprezentăm România, îi reprezentăm pe români", noul cod al tricolorilor nu e dus la extreme, însă ar aduce o gaură în bugetul lui Mutu, în cazul în care acesta va mai fi chemat la echipa naţională.
Regulamentul a ajuns de luni la jucători şi e inspirat de problemele pe care Răzvan Lucescu le-a avut la naţională cu Mutu şi Adrian Cristea, ambii excluşi după ieşirile din perioada meciului cu Serbia (0-5).


Distracţia e cea mai scumpă
În cazul în care ar reveni la naţională, dar şi-ar păstra obiceiurile, decarul Fiorentinei ar putea lăsa fără probleme aproape 18.000 de euro la fiecare convocare. Cheltuielile ar începe cu întârzierea la reunirea lotului, cum s-a întâmplat la meciul tur cu Serbia (2-3), când a ajuns cu o zi mai târziu la Constanţa decât colegii săi. 500 de euro din start. În contact permanent cu familia, ar putea plăti 500 de euro pentru fiecare discuţie telefonică purtată în autocar.




Costurile unei convocări cresc vertiginos atunci când vine vorba de distracţie: 5.000 de euro pentru fiecare seară. Cum la ultimul său meci, returul cu Serbia, a petrecut şi la Bucureşti, şi la Novi Sad, ar însemna încă 10.000 de euro. Adăugând şi câteva "gesturi care pot da naştere polemicilor" şi "discuţii în timpul explicaţiilor date de antrenor", plus masaje cerute după ora 24:00, lucruri interzise în noul regulament, nota ar putea ajunge până la 18.000 de euro, fără bacşiş. După noul cod, "banii vor fi folosiţi în scopuri caritabile, cum ar fi orfelinatele, bisericile sau azilurile de bătrâni" şi vor fi strânşi de căpitanul Cristi Chivu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com