Ar fi o mare greseala sa renuntati la Mutu

Krzysztof Warzycha spune ca actualul lot nu poate atinge performantele Generatiei de Aur, condusa de Hagi.
Fost atacant la Ruch Chorsow si Panathinaikos, Warzycha este o legenda a clubului grec. A jucat 15 sezoane la PAO, pentru care a marcat 273 de goluri, castigand cinci titluri de campion si trei titluri de golgheter in Grecia. Pentru reprezentativa Poloniei a marcat noua goluri in 50 de meciuri.


- Cum vi se pare actuala reprezentativa a Romaniei, fara Adrian Mutu?
- Romania are o arie de selectie destul de buna. Categoric nu se poate ridica la nivelul acelei reprezentative extraordinare condusa de Hagi, care avea fotbalisti de clasa mondiala. In ceea ce-l priveste pe Mutu, stiu ca acum este accidentat, deci nu putea fi convocat. Sunt convins ca pe viitor se vor rezolva orice divergente intre el si selectioner si va imbraca tricoul Romaniei in preliminariile viitoare si, apoi, la Euro 2012. Mutu este un jucator de top si cred ca ar fi o mare greseala sa renuntati la el.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com