Mutu revine peste 21 de zile?

Adrian Mutu ar putea reveni pe gazon abia peste trei saptamani, la meciul AC Fiorentina-AC Milan, informeaza cotidianul La Nazione.


"Adrian Mutu se antreneaza pentru a se recupera in cel mai bun mod posibil dupa accidentare. Si sa revina in cel mai bun mod posibil reprezinta reacumularea musculara pentru a sustine doua articulatii supuse, in timpuri diferite, unor operatii de stabilitate. Din aceasta cauza nu exista nicio data clara pentru revenire pe gazon a lui Il Fenomeno. Speranta jucatorului e aceea de a se prezenta in maxim de forma la jocul cu AC Milan. Totusi, ca intotdeauna in cazul lui Mutu, surprizele nu sunt excluse", noteaza cotidianul italian.
Mutu a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept. Interventia chirurgicala a durat circa o ora, iar durata indisponibilitatii a fost estimata initial la aproximativ o luna.
Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul castigat de Fiorentina, scor 5-2, in compania formatiei Debrecen, la 4 noiembrie, in etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.
In alta ordine de idei, fostul international italian Giuseppe Bergomi a declarat ca prezenta lui Mutu in derbiul cu Internazionale Milano ar fi adus un plus Fiorentinei: "Fara nicun dubiu prezenta pe teren a lui Mutu la meciul cu Inter ar fi fost importanta, dar cum am mai spus sunt convins ca staff-ul Fiorentinei poate suplini orice absenta".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com