Genunchiul lui Mutu e perfect

La zece zile după intervenţia chirurgicală, suferită de Adrian Mutu (30 de ani) la genunchiul drept, medicul Fiorentinei, Paolo Manetti, declară că operaţia a fost un succes şi că atacantul român va reveni foarte curând pe teren.
Adrian Mutu s-a accidentat în timpul meciului Fiorentina - Debrecen, din Liga Campionilor, scor 5-2. Atacantul român a suferit o leziune la meniscul genunchiului drept şi a evoluat o oră accidentat. Pe 6 noiembrie, “Briliantul” a fost operat la o clinică din Florenţa.

După zece zile de la intervenţia chirurgicală, Mutu a fost consultat de medicul echipei viola, Paolo Manetti, care a declarat că genunchiul fotbalistului se prezintă în condiţii foarte bune. “În privinţa lui Adrian suntem extrem de mulţumiţi. Genunchiul drept este perfect. În acest moment munceşte pentru refacerea musculaturii. La zece zile după operaţie suntem optimişti”, a declarat Manetti, pentru site-ul fiorentinanews.
Şi Giovani Becali, impresarul fotbalistului, a declarat pentru Radio Toscana că recuperarea lui Mutu decurge foarte bine: “Sperăm că va fi pe teren la meciul cu Lyon (n.r. - pe 24 noiembrie). În ceea ce priveşte situaţia lui la naţionala României, nu a fost convocat pentru meciul cu Polonia şi vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Prioritar pentru moment este să joace şi să înscrie pentru Fiorentina.
Nani, înlocuitor pentru «Briliant»
Giovani Becali a declarat că Mutu ar putea pleca în această iarnă, în cazul în care apare o ofertă convenabilă atât pentru jucător, cât şi pentru club. Se pare că oficialii s-au orientat deja în găsirea unui înlocuitor pentru atacantul român, presa italiană şi cea engleză scriind că Fiorentina este gata să plătească 15 milioane de euro pentru portughezul Nani (foto), de la Manchester United.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com