"Jovetici nu mai poate sta în umbra lui Mutu. Prandelli trebuie să aleagă!"

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Muntenegru, Dejan Savicevici, crede că Stevan Jovetici ar face o greşeală imensă dacă ar rămîne la Fiorentina, atîta timp cît va rămîne în umbra lui Adrian Mutu.


"Jovetici a avut unele probleme în primul sezon la Fiorentina pentru că nu căpătase încrederea antrenorului. Chiar şi acum este doar rezerva lui Adrian Mutu. Nu cred că Jovetici şi Mutu pot evolua în aceelasi timp pe teren.Nu vreau să comentez alegerile făcute de Prandelli, dar Fiorentina trebuie să decidă la finalul sezonului pe cine să păstreze dintre cei doi, deoarece ei nu pot fi ţinuti pe banca de rezerve.Să rămîna la Fiorentina încă un sezon pentru a fi doar rezervă ar fi o alegere greşită.Jovetici trebuie să se gîndească la viitor, iar pentru a creşte trebuie să joace, nu să rămîna rezervă", a spus Dejan Savicevici într-un interviu pentru Radio Toscana, citat de ziare.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com